Rosenlunds Konståkningsförening

Träningsgrupper

Information som rör våra tävling och träningsgrupper hittar du här.

I våra träningsgrupper åker konståkningsskolan upp till A-åkare.

Varmt välkommen RKFs sommaravslutning 3 juni!
2024-05-19 21:14

Måndag 3 juni kl 18 träffas vi i Axamo vid grillplatsen för lekar, bad (för den modige) o härligt häng.

Grillen kommer vara igång så ta med korv med bröd eller annat gott och något att sitta på. Det kommer finnas dricka och lite tillbehör till korven på plats.

Ta med familjen så har vi en rolig kväll tillsammans!!

Anmälan görs via SportAdmin-appen senast fredag 31 maj.
Glöm inte skriva hur många ni blir från familjen när ni anmäler, se bifogad bild hur ni gör det i kommentaren på aktiviteten.

Hälsningar styrelsen och tränarna

Dags för utvecklingssamtal
2024-05-16 22:12

Nu är det dags att boka utvecklingssamtal med Sandra och Albin.

Det kommer från och med lördagen den 18/5  sitta en bokningslapp på utsidan av klubbrumsdörren i Husqvarna gardens C hall.

Du ansvarar själv för att boka tid. Vi har väldigt många åkare och begränsat antal tider så vi har inte så mycket mer tider än de uppsatta att tillgodose.

Alla åkare i säsongens träningsgrupper (Safir, Smaragd, Rubin, Topas, Diamant, Ametist, Opal och Syncro) erbjuds detta samtal.

Det kommer inom kort att skickas ett mail med välkomstinformation som ni ska ta del av inför samtalet.

Varmt välkomna

Kläder för uppvisningen
2023-12-10 13:18

Luciatåget Alla åkare från grupperna diamant, topas, rubin, smaragd, safir och ametist får delta.

Klädsel: lucialinne och ljus (levandeljus är tillåtet för de som är födda 2012 och tidigare. Klubben har ca 40 elljus som åkare kan få låna) Det är roligt om några vill vara tomte, pepparkaka eller stjärngosse.

Smaragd och Safir: Tävlingsdräkter.

Topas och Diamant: Julfärger (röd, grön, grå, svart, vit) på kläderna

Rubin: vintriga kläder så som någon tjock tröja, halsduk, mössa och vantar.

Syncro: Svartabyxor, vit tröja och slips.

Ändrade tider på lördag 2/12
2023-11-28 12:27

Då det är både stjärntävling och A tävling till helgen har vi flyttat om lite i schemat under lördagen.

Kolla i sportadmin för att se förändringarna.

Följ oss på sociala medier
Sanda konståkning
Östra Götalands konståkningsförbund