SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosenlunds Konståkningsförening

Träningsgrupper

Information som rör våra tävling och träningsgrupper hittar du här.

 

I våra träningsgrupper åker konståkningsskolan upp till A-åkare.

Bekräfta dina träningstider.
2023-09-01 15:35

På måndag den 4/9 startar ordinarie schema upp.

Vi vill att du bekräftar de tider som du fått tilldelning på i appen.

Har du minskning behöver vi veta detta annars antar vi att du tränar dina tilldelade tider.

Skicka mail till rosenlundskf@gmail.com och skriv om du har förhinder på något/några pass och anledning. Kan du inte träna pga skola eller arbete så ska vi försöka lösa tid på annat pass.

Vill du öka mängden träning behöver vi veta det så vi kan titta på lämpligt tillfälle.

Bekräfta snarast möjligt.

 

Ordinarie träningstider från 4/9
2023-08-26 22:49

Nu finns alla ordinarie träningstider i sportadmin appen.

Om det är tider du inte kan pga skolgång eller arbete och vill träna på annat pass ska du maila till styrelsen och meddela vilket pass du inte kan och anledning. Tränare kommer sedan att tilldela dig annat pass där det finns plats. Detta pass kommer inte synas i sportadmin förrän 24 timmar innan passet.

Om du är tilldelad fler pass än du önskar träna meddelar du styrelsen hur många pass du önska ta bort. Tränare väljer sedan bort lämpliga pass och meddelar dig vilka som försvinner. 

Har du andra aktiviteter som krockar med dina planerade träningar hos oss kommer detta ej anses/beviljas som skäl att byta tid.  

 

Alla förfrågningar om tider och grupper mailas till styrelsen.

Apladalens helgläger v.33
2023-07-12 21:42

Varmt välkommen på Apladalens konståkningsklubbs helgläger v 33. 

Lägret är lördag till söndag, 19-20 augusti.

 

Du ansvarar själv för din egen anmälan.

 

Mer info och anmälan hittar du bland läger

vecka 24
2023-06-11 17:03

Vi går nu in i sista skolveckan och det är mycket som sker. Solen gassar och många kanske känner att annat är mer prioriterat än att åka till ishallen. Det är kanske skolavslutningar och klassträffar. Glöm inte bort att avanmäla din träning om du inte kommer.

 

På fredag 16/6  är det ingen träning.

 

På lördag har vi ingen isträning då vi kommer befinna oss på Axamo och aktiviteten höghöjdsbana och sommaravslutning står på schemat för de som anmält sig till detta. Tänk på att det kommer vara en väldigt varm dag och Axamo är ett populärt badställe med dåliga parkeringsmöjligheter. Så be om skjuts, samåk eller kom tidigt och bada och sola först under fm. Vi har samlingstid kl 13:30 och genomgång kommer vara i 2 olika grupper, ena gruppen 14:00 och den andra gruppen 14:30. Fika kommer finnas på plats. Du som har handskar från förra året kan ta med dem annars får du köpa på plats.

 

Söndag 18/6 är det ingen fys då många börjar ledighet och det blir nu åkares ansvar att uppehålla styrka och kondition inför ev läger. 

Måndag 19/6 är det ingen fysträning för klubb och A åkare men Trx hallen finns tillgänglig kl 18:00-19:00 för uppvärmning till isen.

vecka 22
2023-05-28 19:39

Denna vecka börjar schemat för Juni.

Alla åkare som tränat I maj och valt att ta sommarlov nu önskar vi en riktigt skön sommar.

Ni hittar träningstider för veckan i sportadminappen.

 

På onsdag stänger anmälan till sommarlägret v 27, se info under nyheter på hemfliken.

 

Det är fortfarande några som inte meddelat sina tankar inför kommande säsong och vi ber er omgående svara på länken som ni fått via mail. Påminnelsemail skickades under lördagen till berörda.

 

Glöm inte heller att anmäla dig till sommaravslutningen den 17/6 uppe i Axamo, klubben bjuder åkare på höghöjdsbana och fika. Se nyhet under hemfliken.

 

Vi påminner igen om att det är viktigt att du går in i appen och markerar din närvaro/frånaro på alla dina träningspass.

 
Följ oss på sociala medier
Sanda konståkning
Våra sponsorer
Östra Götalands konståkningsförbund
Svenska konståkningsförbundet