Rosenlunds Konståkningsförening

Skridskoskola & konståkningsskola

Vår skridsko och konståkningsskola riktar sig till barn mellan 3-15 år, är man över 15 år är det vår vuxengrupp som gäller, du hittar mer information om den här vuxengruppen

Säsongen 2023/2024

Vi har nu sommaruppehåll.

Vill du få ett mail när anmälan till hösten öppnar upp hör av dig till skridskoskola.rkf@gmail.com

I skridskoskolan arbetar vi med skridskoskolemärke 1-3, de är kunskapsmärken som barnen jobbar mot och som går att köpa vid speciella tillfällen. När man tagit märke 3 blir man uppflyttad till konståkningsskolan, i konståkningsskolan arbetar vi med märke 4-6.

När vi gör gruppindelningarna i både skridskoskolan och konståkningsskolan så utgår vi från dessa skridskoskolemärken samt ålder.

Nyfiken på  vad som finns på de olika skridskoskolemärkena, mer info finns här.

Föräldrar i ishallen

Vi vill helst att föräldrar inte är i ishallen under tiden för skridskoskolan då det ofta distraherar barnen på isen.

Om man är på plats i ishallen måste man vistas uppe på läktaren.

Föräldrarna hjälper barnen på med skridskorna innan skridskoskolan börjar och tar av dem efter skridskoskolans avslut.

Skridskoskola HT-2023
2023-09-01 21:41

Observera att tiderna är preliminära, håll koll i SportaAdmin appen för exakta tider.

29 oktober(Skridskoskolan inställd)

19 november(Skridskoskolan inställd)

17 december (Julavslutning)

Följ oss på sociala medier