Skridskoskola 3-15 år

Skridskoskola för barn och ungdomar 3-15 år

ALL SKRIDSKOSKOLEVERKSAMHET ÄR FÖR TILLFÄLLET PAUSAD. UPPDATERING OM NÄR VI KÖR IGÅNG IGEN KOMMER SKE ÖVER MAIL.

När: Söndagar
Start: 6 september
Tid i D-hall: 11:00-11:50 (Islek - skridskoskolemärke 2)
Tid i C-hall: 10:45-11:35 (Skridskoskolemärke 2-8)
Plats: Husqvarna Garden, D-hallen & C-hallen
Kostnad för säsongen 2020/2021: 1000 kr + medlemsavgift

Skridskoskolans grupper

Vår skridskoskola består av grupperna Röd, Grön, Gul och Blå. Den blåa gruppen kallas också för Diamant, Diamantgruppen är vår konståkningsskola och här åker du tills du tagit ditt tävlingstest. Ledarna delar in grupperna under skridskoskolan.

Vi har ett fåtal platser kvar!

Anmälan till skridskoskolan hittar du här

HT-2020

1/11 Skridskoskolan inställd
13/12 Julavslutning

Tider för VT-21 kommer senare

Viktigt information angående skridskoskolan i och med CoViD-19

Vi kommer till en början begränsa antalet platser i vår skridskoskola med tanke på restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

På grund av situationen just nu med CoViD-19 får föräldrar inte befinna sig i ishallen under tiden för skridskoskolan, detta för att vi vill erbjuda så plats till så många barn som möjligt. Vi har flera duktiga ledare som tar hand om ditt barn under skridskoskolan, skulle något hända kontaktar vi er på telefon.

Inga föräldrar kommer att vara tillåtna att sitta vid isen och inte heller vara ute på isen.

Du som har barn med särskilda behov och inte kan lämna barnet själv får självklart vara kvar i ishallen, vi vill då att du är uppe på läktaren.

Du som förälder hjälper självklart barnen på och av med skridskorna men sedan ser vi gärna att du väljer att ta en promenad.

Uppdaterad: 02 AUG 2020 20:27 Skribent: Josefine Nilsson