Skridskoskola i Jönköping

Rosenlunds Konståkningsförenings skridskoskola 2021/2022

Anmälan för skridskoskolan 3-15 år säsongen 2021-2022 är nu öppen och du hittar den här

Start: 5 september
Plats: Husqvarna Garden

Skridskoskolan kommer precis som tidigare vara på söndag förmiddag i Husqvarna Garden, vi återkommer med mer exakt tid.

Kostnad för årets skridskoskola är 1000 kr + medlemsavgift.

Skridskoskolan kommer börja med 2 prova på gånger innan vi kör igång på riktigt, preliminärt datum för prova på gångerna är 5:e och 12:e september

Vi har ett begränsat antal platser i vår skridskoskola, så vänta inte med anmälan om du vet att ditt barn vill åka.

Vår skridskoskola riktar sig till barn mellan 3-15 år, är man över 15 år är det vår populära vuxenskridskoskola som gäller, mer information om den kommer läggas ut här.

Anmälan till skridskoskolan 3-15 år hittar du här

Viktigt information angående skridskoskolan i och med CoViD-19

Vi kommer till en början begränsa antalet platser i vår skridskoskola med tanke på restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

På grund av situationen just nu med CoViD-19 får föräldrar inte befinna sig i ishallen under tiden för skridskoskolan, detta för att vi vill erbjuda så plats till så många barn som möjligt. Vi har flera duktiga ledare som tar hand om ditt barn under skridskoskolan, skulle något hända kontaktar vi er på telefon.

Inga föräldrar kommer att vara tillåtna att sitta vid isen och inte heller vara ute på isen.

Vid frågor skicka mail till: This is a mailto link

Uppdaterad: 09 SEP 2018 17:10 Skribent: Josefine Nilsson