Stipendium till en av våra tränare

16 SEP 2017 11:16
1-3 september deltog 17 småländska unga ledare på LedarCamp och från RKF deltog Maria Sund.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2017 11:18

Smålands Idrottsförbund har i samarbete med Folksam tilldelat Maria Sund en spännande, inspirerande och lärorik helg i Ronneby. Deltagarna utses genom nominering av sin förening och sen uttagning av Smålands Idrottsförbund.

LedarCamp är en mötesplats, utbildnings och inspirationskälla för unga idrottsledare.

Totalt hade 70 ungdomar från Skåne, Blekinge, Halland och Småland bjudits in till Ronneby Brunn för att få chansen att utvecklas som ledare och knyta kontakter med ungdomar från andra distrikt. Helgen har innehållit föreläsningar, inspirationsseminarier, fysiska aktiviteter, teambuilding, underhållning och nöje.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet och Folksam.

Skribent: John Hallberg