RKF-åkare till USM

17 NOV 2016 21:44
Rosenlunds konståkningsförenings åkare Erik Pellnor har genom sina poäng på den senaste A-tävlingen kvalat in till Elitserien. Erik blir den andra åkaren från Rosenlunds konståkningsförening som tävlar i den högsta serien i Sverige.
  • Skapad: 17 NOV 2016 21:44

Elitserien är den högsta serien som man kan tävla i inom konståkning och man kvalar in med poäng som man fått under säsongen som varit. Genom att Erik kvalat in i elitserien har han också blivit uttagen till att delta på Ungdoms SM i konståkning i Malmö.

Rosenlunds konståkningsförening, som startade 2013 med 13 tävlingsåkare har på tre år växt med rekordfart och har nu över 60 aktiva åkare över skridskoskolenivå.

Vi vill gratulera Erik till platsen i Elitserien och önskar honom lycka till på SM i Malmö 14-18 december.