RKF-åkare till Elitserien

16 JUN 2016 22:04
Rosenlunds konståkningsförenings åkare Lova Konradsson har kvalat in till Elitserien till den kommande säsongen. Lova blir den första åkaren från Rosenlunds konståkningsförening som tävlar i den högsta serien i Sverige.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2016 22:49

Lova KonradssonElitserien är den högsta serien som man kan tävla i inom konståkning och man kvalar in med poäng som man fått under säsongen som varit.

De som sedan placerar sig i topp i Elitserien får åka på SM. Rosenlunds konståkningsförening, som startade 2013 med 13 tävlingsåkare har på tre år växt med rekordfart och har nu över 60 aktiva åkare över skridskoskolenivå.

Utöver Lova som tävlar i högsta serien så har klubben 5 åkare från ungdom till senior som tävlar i A-serien, vilken är den näst högsta serien i Sverige.

Vi vill gratulera Lova till platsen i elitserien och önskar henne och våra andra tävlingsåkare lycka till under den kommande tävlingssäsongen.