Rapport från sommarläger

13 AUG 2016 10:37
I sommar har flera av våra åkare varit iväg på olika läger runt om i Sverige och Norge. Under veckan som varit har 14 åkare från klubben varit på läger i Växjö, vi har även haft åkare på läger i Solna och Helsingborg under veckan som varit.
  • Skapad: 13 AUG 2016 10:37

När en tycker att issäsongen inte räcker till utan man vill åka mer skridskor så kan man åka på sommarläger och träna konståkning under sommaren, detta har flera av våra åkare gjort. Vissa har varit på hela fem veckors läger under sommaren medans andra nöjde sig med en vecka.

På läger lär man känna en massa nya kompisar och man får lära sig många nya och roliga saker. En veckas läger motsvarar ungefär 3 månaders träning och gör att man får en bra start på kommande säsong.

Vi som varit på läger under veckan njuter nu av en helgs vila innan isträningen på hemmaplan börjar på måndag vecka 33.