Försäljning för Rosa bandet

29 SEP 2021 17:18
Rosa bandet kampanj till förmån för bröstcancerförbundet
  • Uppdaterad: 29 SEP 2021 17:18

Gör dig redo inför den officiella kampanjen Rosa oktober som startar den 1 oktober. Då färgar vi månaden ROSA. Även i år har vi (Oriflame)ett damset och ett herrset som båda kostar 99 kr styck och där 10 kr går oavkortat till Bröstcancerförbundet.

Även i år sponsrar jag (Inger) klubben med 20 kr/sålt set. Klubben får några produkter som tack för hjälpen och kan då hedra någon av er som hjälpt till.

Ta upp beställningar och meddela RKFs kontaktperson Marielle Holmqvist. Jag kommer leverera; fint inslagna i cellofan. Utlämning sker den 11 och 25 oktober. Du sänder din beställning till RKFs kontaktperson med antal set och namn på vem som ska vara mottagare samt namn på åkare om du har det i RKF. Paketen levereras till ishallen.

Beställningslista hittar du här

Skribent: Marielle Holmqvist