Oriflame

07 NOV 2020 21:52
  • Skapad: 07 NOV 2020 21:52

Hej Rkfs medlemmar! Först tackar jag er för hjälpen att stötta i kampen mot bröstcancer via de fina paket ni kunde beställa. 904 570 kr kom in från Oriflame Skandinavien.Jag är stolt över att jobba med detta företag som hjälper till.

Nytt erbjudande!

Nu vill jag gärna ge lite mer till er verksamhet. Det ör DU som avgör det.

Via köp från två av Oriflames kataloger, katalog 16 o 17 finns att låna i ishallen.

Sänd beställning till mig så får klubben 15 procent av din köpesumman till sitt konto efter den 17 december som är slutdatum för katalog 17. Bläddra, njut o beställ dina presenter, julklappar etc. Leverans kommer att ske till hallen och du swishar köpesumman till mig som du har handlat för. Du kan också kolla katalogen digitalt.

Du kan sms:a eller skicka beställning till via e-post 0705 26 11 52 This is a mailto link
Katalog 16 giltig nu och till den 19 nov
Katalog 17 giltig 20 november till 17 december
OBS flg att hinna få julklappar. Vänta inte utan beställ innan den 8 december.

Ps. Du har alltid 30 dagars nöjdhetsgaranti