Lyckad avslutning på tävlingssäsongen i Borås!

25 APR 2016 18:54
I helgen har vi varit iväg på säsongens sista tävlingar som ägde rum i Borås 23 - 24 april. Det var både klubbtävling och stjärntävling och klubben hade 3 st åkare i klubbtävlingen och 10 st åkare i stjärntävlingen.
  • Skapad: 25 APR 2016 18:54

Klubbtävlingen resulterade i en 1:a plats till Josefine Nilsson i tävlingsklassen Senior B:2, en 10:e plats till Hanna Wärnbring i Minior B och en 21:e plats till Isabelle Wärnbring även hon i Minior B.

Stjärntävlingen resulterade i två 2:a platser till Mira Johansson och Thea Öjeheim, tre 3:e platser till Johanna Wessman, Elinore Wasshammar och Maria Andone och 5:e platser till Selma Johansson, Tuva Thorsson, Lovisa Persson, Tova Karlsson och Kaisa Åsberg.

Med en sådan här bra avslutning på säsongen är vi nu redo att börja ladda upp inför nästa säsong.