KONSTÅKNINGSINTRESSERAD?

Rosenlunds Konståkningsförening söker personer med konståknings-
bakgrund för träning av konståkare på olika nivåer.

Har du någon form av tränarutbildning, erfarenhet av koreografi eller
kanske själv har tävlat i konståkning är du den person vi söker.
Vid intresse, vänligen kontakta Sandra Bjelke Wärnbring på
070-313 83 18 eller This is a mailto link för mer information.

Om föreningen
Rosenlunds Konståkningsförening är en elitlicensierad förening som strävar efter att erbjuda konståkning i Jönköping för alla.
RKF startades år 2013 med 13 tävlingsåkare. Klubben har sedan starten haft en mycket positiv utvecklingskurva och har idag ca 61 licensierade åkare och en mycket uppskattad skridskoskola där vi välkomnar barn och vuxna från 3 år och
uppåt. Vi har som mål att bedriva konståkningsverksamhet på alla nivåer, från nybörjarnivå till avancerad konståkning. Alla ska vara välkomna.
Klubben har sin hemort i Jönköping och vi bedriver vår träning i Kinnarps Arena.
För att hålla oss uppdaterade med konståkningens utveckling samarbetar vi med flera andra konståkningsklubbar och duktiga tränare vilket lett till ett mycket bra resultat. RKF arrangerar även en tävling, Rosenstjärnan, vilken 2017 hade 100 anmälda åkare. Vi anordnar också tester, läger och sammandrag.
Vill ni lära er åka skridskor i en klubb med omtanke där vi värnar om åkare, tränare och föräldrar är ni mycket välkomna till oss.

Rosenlund Konståkningsförening – Där glädje möter framgång!

Uppdaterad: 16 AUG 2018 09:26 Skribent: Josefine Nilsson