Dagläger Jönköping 2-4/1 2019

Dagläger i Jönköping

Inbjudan hittar ni här

Plats:Kinnarps Arena hall D.

Tid:2-4/1 2019 kl 8:00-13:00

Pris: 350 kr för medlemmar i RKF och 450 kr för gästande åkare

Alla åkare får 2*45 minuter.

Åkare från Rosenlunds kf har förtur på platserna. Gästande åkare kommer placeras i de 3 träningsgrupper vi kommer ha i mån av plats.

Tränare: Sandra Bjelke Wärnbring, Anna Johansson, Kattis Näslund, Josefine Nilsson och Alice Johansson

Anmälan: är bindande och skickas till This is a mailto link senast den 16/12.

Märk anmälan med anmälan nyårsläger. Skriv namn, personnummer, mailadress, telefonnummer och testnivån på åkaren i textfältet.

Den 20/12 kommer deltagarlistan ut.

Betalning: Tillhanda klubben senast 27/12-19, Märk betalning med åkarens för och efternamn samt nyårsläger. Betalning till Pg:668310-6

Vi kommer inte servera någon mat under dagarna, detta tas med av åkarna själva om så önskas. Vi kan ställa mat uppe i hälsohörnan under dagtid. Där finns både kyl och micro. Det kommer finnas lite lättare mellanmål. Åkare ansvarar själva för städning i hälsohörnan.

Uppdaterad: 02 DEC 2018 17:29 Skribent: Josefine Nilsson

Mattias Johansson Hjorth, Vättergatan 31